sometoimisto
23.11.2021

Py­hä­tun­turi

Pyhä Igloos
sometoimisto


Talviaktiviteetit Pyhällä

Talvella Pyhällä voit mm. lähteä, koira- tai poro- tai moot­to­ri­kelk­ka­sa­fa­ril­le, ratsastaa lännenhevosilla, hiihtää, lasketella, laskea pulkalla tai potkutella potkurilla, kalliokiipeillä, kävellä lumikengillä, pilkkiä ja sukeltaa myös itse hyiseen avantoon. Rinnekone tai telamaasturi voi kuljettaa sinut puolestaan Pyhätunturin huipulle ravintolaan, jossa on mahdollista nauttia revontuli-illallinen.


Pyhä Igloos

Iglumme tarjoavat sinulle ainutkertaisen elämyksen revontulten ja suomalaisen luonnon sylissä.

Luontokokemus huokuu sisään lasikatoista, revontulten tanssia, Lapin kesän yötöntä yötä tai Lapin ruskan ihmettä voit  ihailla moottoroidusta sängystä kietoutuen laadukkaisiin vuodevaatteisiin. Ennen unia  voit kylpeä saunassamme ja nauttia ul­koil­ma­po­real­taas­tam­me – olipa ulkona hyytävä pakkanen tai kesäinen yötön yö.


Tule kokemaan aito luminen talvi ja sen kaikki mahdollisuudet Pyhätunturille.

Vastaanotto avoinna

klo 12.00 - 17.00

Pyhä Igloos

Kerontie 3

98530 Pyhätunturi

Puhelin

Klikkaa ja soita +358400448160

Sähköposti

info@pyhaigloos.fi

www

https://pyhaigloos.fi/fi/

sometoimisto
Sometoimisto

sometoimisto.fi

Sometoimisto Si­säl­tö­mark­ki­noin­tia ja hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa. sekä MOBIILISOVELLUS HELPOMMIN KUIN KOSKAAN

Haluatko digitalisoida toimintaasi? Sinulla on idea mobiilisovelluksesta jota haluaisit testata, mutta kustannukset ja työmäärä arveluttavat? Kaiken ei tarvitse olla hankalaa ja kallista. Uusien teknologioiden avulla voimme luoda mobiiliapplikaation nopeasti ja vaivattomasti.

Kainuu Group

on

RokApp Oy

Markus Mäkelä

Klikkaa ja soita +358406311231

markus.makela@rokapp.com

https://www.rokapp.com/