sometoimisto
4.1.2021

Paltamo

Ko­ti­maan­mat­kai­lu

Retkeile Kainuun luonnossa -Talvi 2020-2021

Keskellä kauneinta suomalaista luontoa Kainuu tarjoaa matkailijalle monipuolisesti vaihtoehtoja, joista valita niin kesällä kuin talvella. Tärkeät keskittymät ovat korkeintaan tunnin matkan päässä toisistaan, ja väliin mahtuu monipuolisesti niin luonnon ihmeitä kuin suuria seikkailuja.


Kivesvaaran ympäristössä menee useita eripituisia ja erilaisia retkeilyreittejä, joista jokaiselle löytyy varmasti sopivanlainen reitti. Reitit ovat pituudeltaan 2-15 km pituisia.


FATBIKE

Tutki jättiläisten jälkiä fatbiken selästä. Pyöriä voi vuokrata vastaanotosta alkaen 25€ / 3h. Lisätietoja numerosta 040 7487391 tai posti@arcticgiant.fi


RETKEILYREITIT

Kivesvaaran ympäristössä menee useita eripituisia ja erilaisia retkeilyreittejä, joista jokaiselle löytyy varmasti sopivanlainen reitti. Reitit ovat pituudeltaan 2-15 km pituisia. Yksi retkeilyreiteistä vie Pahalouhokselle, jonne jättiläiset ovat aikanaan rakennelleet linnaa.


LUMIKENKÄILY

Lumikenkäily on hauska talviaktiviteetti, jota voi kokeilla joko ominpäin taikka ohjatusti ohjaajan avustuksella. Majoittuessasi talviaikaan meillä, saat mökin vuokrauksen yhteydessä lumikengät käyttöösi.


HIIHTO

Aivan Kivesvaaran lähistöllä, Oulujärven ympäristössä (noin 15 kilometrin päässä Kivesvaaralta) kulkee paljon eri pituisia järvilatuja, jotka vievät Oulujärven saariin. Nämä ovat ehdottomasti tutkimisien arvoisia reittejä talviaikaan.


TALVIKALASTUS

Talviaikaan on mahdollista päästä kokeilemaan kalaonnea lähellä sijaitseville järville. Kivesjärvi ja Oulujärvi.


Majoitu mukavasti

Paltamo-ARCTIC GIANT BIRD HOUSE Hotellissa


ARCTIC GIANT BIRD HOUSE Hotel.

OTA YHTEYTTÄ

Älä epäröi soittaa meille. Autamme mielellämme.

VESA HOMANEN
+358 44 565 6717

https://arcticgiant.fi/

sometoimisto
sometoimisto

Sometoimisto

Tervetuloa Sometoimisto.fi

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Sometoimisto.fi  on Kokonaisvaltainen IT-toimisto – 

Kauttamme saat myös kotisivut, verkkokauppa ratkaisut, kassajärjestelmän, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graafisen ilmeen suunnitelun mainoksineen aina yritysten visuaalisen ilmeen luomiseen. 

Teemme myös laajojakin yritysten sisäiseen käyttöön toteutettuja Intranet ratkaisuja sekä kattavia B2B Extranet ratkaisuja. Kauttamme saat myös täyden mainostoimistotason palvelut sekä Facebook ja Google AdWords mainoskampanjat.

Sometoimisto.fi

Sosiaalisen median tuottaja

Markus Mäkelä

+358 406311231

markus@sometoimisto.fi

https://www.sometoimisto.fi/

2021©sometoimisto.fi Kaikki oikeudet pidätetään.