Sometoimisto
13.9.2020

Kil­pis­jär­vi-Lap­pi

Re­von­tu­let ja tai­an­omai­nen yö­tai­vas.

Re­von­tu­let ja tai­an­omai­nen yö­tai­vas

Re­von­tu­lien et­si­jäl­le Kil­pis­jär­vi on eh­do­ton yk­kös­koh­de. Ti­las­tol­li­ses­ti Kil­pis­jär­vel­lä on kir­kas tai­vas ja re­von­tu­lia useam­min kuin mis­sään muu­al­la Suo­mes­sa. Kil­pis­jär­vel­lä pää­set ihai­le­maan yö­tai­vas­ta rik­ku­mat­to­mas­sa ja lä­hes va­lo­saas­teet­to­mas­sa luon­non­rau­has­sa. Suo­sit­te­lem­me ko­kei­le­maan moot­to­ri­kelk­kai­lua.

Kil­pis­sa­fa­rit tar­jo­aa si­nul­le myös re­von­tu­li­ka­me­ran ku­via, jot­ta voit tar­kis­taa, mikä ti­lan­ne poh­joi­sen tai­vaal­la on. Re­von­tu­li­ka­me­ra ot­taa ku­via koko tai­vaan­kan­nes­ta ja la­taa pi­meä­nä ai­ka­na ku­vat mi­nuu­tin vä­lein net­ti­ka­me­rat si­vul­lem­me. Ja jos ha­luat näh­dä poh­joi­sen tai­vaan koko lois­ton, voit vie­rail­la Kil­pis­sa­fa­rien You­tu­be ka­na­val­la kat­so­mas­sa va­li­koi­tu­ja vi­deoi­ta, jois­sa voit näh­dä koko yön lois­teen — käy kat­so­mas­sa mikä si­nua voi­si odot­taa poh­joi­ses­sa!

Lue li­sää Kil­pis­sa­fa­rit.fi

https://kil­pis­sa­fa­rit.fi/re­von­tu­let-ja-tai­an­omai­nen-yotai­vas/

Kil­pis­jär­vi-Lap­pi
sometoimisto

Sometoimisto

Tervetuloa Sometoimisto.fi

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Sometoimisto.fi  on Kokonaisvaltainen IT-toimisto – 

Kauttamme saat myös kotisivut, verkkokauppa ratkaisut, kassajärjestelmän, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graafisen ilmeen suunnitelun mainoksineen aina yritysten visuaalisen ilmeen luomiseen. 

Teemme myös laajojakin yritysten sisäiseen käyttöön toteutettuja Intranet ratkaisuja sekä kattavia B2B Extranet ratkaisuja. Kauttamme saat myös täyden mainostoimistotason palvelut sekä Facebook ja Google AdWords mainoskampanjat.

Sometoimisto.fi

Sosiaalisen median tuottaja

Markus Mäkelä

+358 406311231

markus@sometoimisto.fi

https://www.sometoimisto.fi/

©sometoimisto.fi Kaikki oikeudet pidätetään.