sometoimisto
18.9.2020

Kuusa­mo

Rii­pi­sen Riis­ta­ra­vin­to­la
Sometoimisto

Tule naut­ti­maan meil­le lep­poi­sas­ta il­ma­pii­ris­tä le­gen­daa­ri­sen po­ron­kä­ris­tyk­sen, maan kuu­lui­sim­pien fri­tee­rat­tu­jen muik­ku­jen tai suus­sa su­la­vien fi­lei­den pa­ris­sa.


RII­PI­SEN RIIS­TA­RA­VIN­TO­LA

Rii­pi­sen 150-paik­kai­nen Riis­ta­ra­vin­to­la si­jait­see Ru­kal­la Ke­lo­rin­teen juu­rel­la, vain 300 met­riä Ru­kan kä­ve­ly­ky­läs­tä. Ra­vin­to­la on va­lit­tu Suo­men par­haak­si riis­ta­ra­vin­to­lak­si ja se tun­ne­taan mm. fri­tee­ra­tuis­ta mui­kuis­taan ym­pä­ri maa­il­maa.


Keit­tiö­mes­ta­rit val­mis­ta­vat kä­si­työ­nä riis­ta­herk­ku­ja luon­no­nan­ti­mis­ta. Tar­jol­la päi­vit­täin muun muas­sa po­roa, hir­veä ja kar­hua - muik­ku­ja unoh­ta­mat­ta.

Suo­sit­te­lem­me pöy­tä­va­raus­ta >>


Meil­tä saat ha­lu­tes­sa­si ti­lat­tua ruo­ka-an­nok­set myös mu­kaan.

RII­PI­SEN RIIS­TA­RA­VIN­TO­LA

http://www.riis­ta­ra­vin­to­la.fi/

sometoimisto
sometoimisto

Sometoimisto

Tervetuloa Sometoimisto.fi

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Sometoimisto.fi  on Kokonaisvaltainen IT-toimisto – 

Kauttamme saat myös kotisivut, verkkokauppa ratkaisut, kassajärjestelmän, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graafisen ilmeen suunnitelun mainoksineen aina yritysten visuaalisen ilmeen luomiseen. 

Teemme myös laajojakin yritysten sisäiseen käyttöön toteutettuja Intranet ratkaisuja sekä kattavia B2B Extranet ratkaisuja. Kauttamme saat myös täyden mainostoimistotason palvelut sekä Facebook ja Google AdWords mainoskampanjat.

Sometoimisto.fi

Sosiaalisen median tuottaja

Markus Mäkelä

+358 406311231

markus@sometoimisto.fi

https://www.sometoimisto.fi/

©sometoimisto.fi Kaikki oikeudet pidätetään.