sometoimisto
1.10.2020

Kainuu

Sky Cabin Ukkohalla
sometoimisto

Näköalaloma Kainuun huipulla

Ihailet maisemia Kainuun korkeimmille vaaroille.  Alueella on Vorlokin kalliorotko, Euroopan vanhimpien aarnimetsien suojelualue sekä luonnonpuisto.


Kainuun huipulla, Ukkohallan rinteiden päällä sijaitsevissa Sky Cabin Ukkohalla-nä­kö­ala­huo­neis­tois­sa on suuri lasikatto ja lasiseinä, jotka mahdollistavat esteettömän näkymän luonnon ja pohjoisen taivaan katseluun.


Ympärivuotiseen käyttöön suunnitelluissa Sky Cabineissa on hotellitason varustus. Massiivihirrestä rakennetuissa korkeatasoisissa ja täysin varustelluissa huoneistoissa voi aktiivisen lomapäivän päätteeksi valmistaa myös illallisen huoneiston minikeittiössä.

Huoneessa on parivuode, jonka moottoroidut sängyt saa tarvittaessa erotettua toisistaan.


Makuualkovissa on lisäksi 120 cm leveä vuodesohva sopii yhdelle lapselle taikka kahdelle aikuiselle. Tietä pitkin etäisyys palveluiden keskelle Syväjärven rantaan on 2,5 km ja rinteestä pääset huoneistoosi kätevästi hiihtohissillä. Sky Cabinit valmistuivat vuonna 2019.


Sky Cabin Ukkohalla

https://hotelukkohalla.fi/skycabins/

sometoimisto
sometoimisto

Sometoimisto

Tervetuloa Sometoimisto.fi

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Sometoimisto.fi  on Kokonaisvaltainen IT-toimisto – 

Kauttamme saat myös kotisivut, verkkokauppa ratkaisut, kassajärjestelmän, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graafisen ilmeen suunnitelun mainoksineen aina yritysten visuaalisen ilmeen luomiseen. 

Teemme myös laajojakin yritysten sisäiseen käyttöön toteutettuja Intranet ratkaisuja sekä kattavia B2B Extranet ratkaisuja. Kauttamme saat myös täyden mainostoimistotason palvelut sekä Facebook ja Google AdWords mainoskampanjat.

Sometoimisto.fi

Sosiaalisen median tuottaja

Markus Mäkelä

+358 406311231

markus@sometoimisto.fi

https://www.sometoimisto.fi/

©sometoimisto.fi Kaikki oikeudet pidätetään.