sometoimisto
6.10.2020

Kuusamo

Pa­lo­saa­ren poro- ja ka­las­tus­ti­la
sometoimisto

PALOSAAREN PORO- JA KALASTUSTILA


Kristallin kirkaat vedet, lehden leikkuuta, aitojen korjausta, satoja kilometrejä umpihankea, huolta poroista joita ei löydy kesän jälkeen, vasan merkkuuta, heinäntekoa, poroerotuksia ja ennen kaikkea vieraiden iloisia kasvoja. Niistä on meidän päivämme tehty.


Tule vieraaksemme jakamaan hetki porojen, kalastuksen ja luonnon kiehtovassa maailmassa. Tarjoamme elämyksiä vuoden jokaisena päivänä.


Talvella ajetaan poroilla, pilkitään ja vietetään pikkujouluja tai osallistutaan poromiehen haasteeseen. Kesällä kalastellaan heittouistimilla tai perhoilla kirkkailla vesillä lähialueella ja nautitaan luonnosta kaikilla aisteilla.


TALVEN KALASTUS- JA POROTILA­OHJELMAT

Tule nauttimaan kauniista ja rauhoittavasta luonnosta.


Tutustu poroihin, porojen ja poronhoitajien elämään. Aja poronajokortti tai kokeile kalastajantaitojasi kauniilla erämaalammella ja kuule tarinoita laavulla nuotion äärellä.


Lapsille kerromme salaisuuden joulupukin poroista. Muokkaamme ohjelmia asiakkaiden ja ryhmien toiveiden mukaan, esim. leirikoulut ja vastaavat Hinnat sisältävät arvonlisäveron.


Pakettien maksimiryhmäkoko on 30 henkilöä, suuremmista ryhmistä

Kysy tarjous!

Olemme avoinna tilauksesta.

Tervetuloa myös sivuille.

https://www.palosaarenporotila.fi/

sometoimisto
sometoimisto

Sometoimisto

Tervetuloa Sometoimisto.fi

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Sometoimisto.fi  on Kokonaisvaltainen IT-toimisto – 

Kauttamme saat myös kotisivut, verkkokauppa ratkaisut, kassajärjestelmän, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graafisen ilmeen suunnitelun mainoksineen aina yritysten visuaalisen ilmeen luomiseen. 

Teemme myös laajojakin yritysten sisäiseen käyttöön toteutettuja Intranet ratkaisuja sekä kattavia B2B Extranet ratkaisuja. Kauttamme saat myös täyden mainostoimistotason palvelut sekä Facebook ja Google AdWords mainoskampanjat.

Sometoimisto.fi

Sosiaalisen median tuottaja

Markus Mäkelä

+358 406311231

markus@sometoimisto.fi

https://www.sometoimisto.fi/

©sometoimisto.fi Kaikki oikeudet pidätetään.