sometoimisto
19.10.2020

Kuusamo

Pa­lo­saa­ren poro- ja ka­las­tus­ti­la
sometoimisto

PALOSAAREN POROTILA

Jalmari Palosaari perusti tilan vuonna 1920, jolloin hän rakensi tilalle ensimmäisen vieläkin käytössä olevan hirsimökin. Toisen maailmansodan aikaan Jalmarin porokarja pieneni kahteen poroon ja hän luovutti ne eteenpäin veljelleen. Vuonna 1963 Jalmarin poika Reino aloitti maanviljelyksen tilalla, ja vuonna 1975 Reino hankki porot takaisin tilalle. Vuonna 1982 Reinon tytär sai ensimmäisen oman poromerkin.


Perheessä tehdään porotöitä jo kuudennessa sukupolvessa. Reino luovutti omat poronsa lapsilleen vuonna 2009 tehtyään poronhoitotyötä 36 vuotta. Reinon tytär Satu jatkaa isänsä jalanjäljillä perinteikästä kuusamolaista elinkeinoa. Joskus voit löytää myös seuraavan sukupolven osallistumassa tilan töihin.


PALOSAAREN PORO- JA KALASTUSTILA

Tule vieraaksemme jakamaan hetki porojen, kalastuksen ja luonnon kiehtovassa maailmassa. Tarjoamme elämyksiä vuoden jokaisena päivänä.


TALVEN KALASTUS- JA POROTILA­OHJELMAT

Tule nauttimaan kauniista ja rauhoittavasta luonnosta.

Tutustu poroihin, porojen ja poronhoitajien elämään. Aja poronajokortti tai kokeile kalastajantaitojasi kauniilla erämaalammella ja kuule tarinoita laavulla nuotion äärellä.


Lapsille kerromme salaisuuden joulupukin poroista. Muokkaamme ohjelmia asiakkaiden ja ryhmien toiveiden mukaan, esim. leirikoulut ja vastaavat Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pakettien maksimiryhmäkoko on 30 henkilöä, suuremmista ryhmistä

Kysy tarjous!

Olemme avoinna tilauksesta.

Tervetuloa myös sivuille

https://www.palosaarenporotila.fi/

sometoimisto
sometoimisto

Sometoimisto

Tervetuloa Sometoimisto.fi

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Sometoimisto.fi  on Kokonaisvaltainen IT-toimisto – 

Kauttamme saat myös kotisivut, verkkokauppa ratkaisut, kassajärjestelmän, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graafisen ilmeen suunnitelun mainoksineen aina yritysten visuaalisen ilmeen luomiseen. 

Teemme myös laajojakin yritysten sisäiseen käyttöön toteutettuja Intranet ratkaisuja sekä kattavia B2B Extranet ratkaisuja. Kauttamme saat myös täyden mainostoimistotason palvelut sekä Facebook ja Google AdWords mainoskampanjat.

Sometoimisto.fi

Sosiaalisen median tuottaja

Markus Mäkelä

+358 406311231

markus@sometoimisto.fi

https://www.sometoimisto.fi/

2020©sometoimisto.fi Kaikki oikeudet pidätetään.