He­po­kön­kään ve­si­pu­tous
8.9.2020

Puo­lan­ka-Kai­nuu

He­po­kön­kään ve­si­pu­tous

Kai­nuun vaa­ra­mai­se­mis­sa si­jait­se­va pu­tous on suo­sit­tu käyn­ti­koh­de, jota myös lii­kun­taes­tei­set pää­se­vät ihai­le­maan.

He­po­kön­gäs on Suo­men kor­keim­pia luon­non­va­rai­sia ve­si­pu­touk­sia ja vuon­na 1956 pe­rus­te­tun He­po­kön­kään luon­non­suo­je­lua­lu­een tun­ne­tuin näh­tä­vyys.

Sen pu­tous­kor­keu­dek­si mai­ni­taan yleen­sä 24 met­riä.

Ko­meim­mil­laan ke­väi­sin ja al­ku­ke­säs­tä, kun lu­men­su­la­mis­ve­det pai­sut­ta­vat joen. Pu­touk­sen jy­li­nän voi sil­loin kuul­la pa­rin sa­dan met­rin pää­hän.

Pu­touk­sel­la on kat­se­lu­ta­san­teet, jon­ne pää­see myös pyö­rä­tuo­lil­la. Py­sä­köin­tia­lu­eel­ta on mat­kaa pu­touk­sen ylä­ta­san­teel­le 300 met­riä ja ala­ta­san­teel­le 640 met­riä. Tal­vel­la He­po­kön­kääl­le vie­vä tie pi­de­tään avoin­na py­sä­köin­tia­lu­eel­le.

Pohjois-Suomi  pohjoissuomi.fi

https://pohjoissuomi.fi/uutiset-seka-uutiskirjeet/article-4


sometoimisto

Sometoimisto

Tervetuloa Sometoimisto.fi

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Sometoimisto.fi  on Kokonaisvaltainen IT-toimisto – 

Kauttamme saat myös kotisivut, verkkokauppa ratkaisut, kassajärjestelmän, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graafisen ilmeen suunnitelun mainoksineen aina yritysten visuaalisen ilmeen luomiseen. 

Teemme myös laajojakin yritysten sisäiseen käyttöön toteutettuja Intranet ratkaisuja sekä kattavia B2B Extranet ratkaisuja. Kauttamme saat myös täyden mainostoimistotason palvelut sekä Facebook ja Google AdWords mainoskampanjat.

Sometoimisto.fi

Sosiaalisen median tuottaja

Markus Mäkelä

+358 406311231

markus@sometoimisto.fi

https://www.sometoimisto.fi/

©sometoimisto.fi Kaikki oikeudet pidätetään.