sometoimisto
15.11.2020

Oulu

hopeisia tarinoita

Yksilölliset korut tilaustyönä - Hopeikko, hopeisia tarinoita.

Voit tilata sormuksen, rannekorun, kaulakorun sekä korvakorut arkeen ja juhlaan.

Hopeikko-koruissa kierrätyshopea saa uuden elämän.


Korupajat

Tervetuloa kokemaan korujen tekemisen hauskuus! Pajoistamme saat uutta ja mielenkiintoista tekemistä niin työporukoiden virkistäytymiseen kuin ystäväporukoiden illanviettoon.


Korupajoissamme pääset tekemään joko punoen tai perinteisin kul­ta­sep­pä­me­ne­tel­min kauniita koruja joko hopealangasta ja hopealevyistä tai vaikka vanhoista hopealusikoista. Älä siis heitä vanhoja jalometalleja pois, vaan hyödynnä ja muunna ne pajoissamme kauniiksi koruiksi!


Ilmoittelemme tulevista korupajoista somekanavissamme. Yrityksille voimme järjestää pajan yrityksen omissa tiloissa ja ystäväporukoille vaikkapa jonkun kotona. Korupajan kesto on aiheesta riippuen kahdesta tunnista ylöspäin. Korupajassa tekemäsi korut saat luonnollisesti pitää itselläsi.


Muistathan, etteivät korut kuulu vain naisille. Meltä voit tilata myös erityisesti miehille suunnatun Ukkopaja-kurssin!

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!


Hopeikko-korut

Valmistan pieniä korusarjoja sekä liikelahjoja. Koruissani kierrätyshopea saa uuden elämän ja tarinan. Ideat koruihin löytyvät arjesta, tarinoista, elämästä, luonnosta… Tarinat koruihin syntyvät itsestään korujen suunnittelu- ja tekovaiheessa.

Galleriassa on kuvia korusarjoista, liikelahjoiksi ja asiakastilaukseksi valmistetuista koruista sekä korukursseille tehdyistä esimerkkikoruista.  Tervetuloa tutustumaan kuvagalleriaan.

Linkki kuvagalleriaan.

https://hopeikko.fi/galleria/


YHTEYSTIEDOT

Annukka Pitkänen
Puhelinnumero 050 322 2067
Sähköpostiosoite annukka@hopeikko.fi

sometoimisto
sometoimisto

Sometoimisto

Tervetuloa Sometoimisto.fi

digitaalinen lehti /Tv sivuille.

Teemoina:Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Sometoimisto.fi  on Kokonaisvaltainen IT-toimisto – 

Kauttamme saat myös kotisivut, verkkokauppa ratkaisut, kassajärjestelmän, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graafisen ilmeen suunnitelun mainoksineen aina yritysten visuaalisen ilmeen luomiseen. 

Teemme myös laajojakin yritysten sisäiseen käyttöön toteutettuja Intranet ratkaisuja sekä kattavia B2B Extranet ratkaisuja. Kauttamme saat myös täyden mainostoimistotason palvelut sekä Facebook ja Google AdWords mainoskampanjat.

Sometoimisto.fi

Sosiaalisen median tuottaja

Markus Mäkelä

+358 406311231

markus@sometoimisto.fi

https://www.sometoimisto.fi/

2020©sometoimisto.fi Kaikki oikeudet pidätetään.